Kaustinen-sali

Kallioon louhittu huipputekniikalla varustettu 350-paikkainen konsertti- , seminaari-, elokuva-, ja kongressisali on toimiva ja viihtyisä tila isoille ryhmille.


Kansantaiteenkeskuksen aula

 

Rakennuksen aulatilassa voit nauttia kupin kuumaa kahvilasta, etsiytyä katselemaan näyttelyitä ja tutkailla myymälän valikoimaa. Käytössäsi on myös Kase-Open verkkoyhteys. 

 

Kalliosali

Rauhallinen ja tunnelmallinen tila talon kallioisessa kellarikerroksessa. Pöytäjärjestyksestä riippuen tilaa 50-60 henkilölle. Tilaan voi järjestää myös ruokailun. Tilaa voi käyttää myös taidenäyttely tai muunlaiseen näyttelytoimintaan. 


Kahvila-Ravintola Konserttiina

Kahvila Konserttiina on auki arkisin 10-15. Ravintolapalvelut tilauksesta. 


Museosali

Idyllinen ja rauhallinen kokoustila, jonka seinillä ovat läsnä perinteiset kansansoittimet ja niiden soittajat muotokuvina. Museosali muuntuu myös tyylikkääksi ruokailutilaksi. Pöytäjärjestyksestä riippuen tilaa 30-80 henkilölle.


Kirjasto

Toisessa kerroksessa sijaitseva valoisa ja rauhallinen kirjasto on toimiva ratkaisu pienryhmätilana 10-15 henkilölle.


Suuri ryhmätila

Talon kolmannessa kerroksessa sijaitseva 40-paikkainen opetuskäyttöön suunniteltu tila, johon pöyditettynä mahtuu noin 20 henkilöä.


Toimistotilat

Toimistotilojen vuokraamisesta ja niiden vapautumisesta voit kysyä lisätietoja Kansantaiteenkeskus Oy:n toimitusjohtajalta.

Etätyötila

Myymälätilan yläpuolella Kansantaiteenkeskuksen toisen kerroksen parvitilassa sijaitsee P-IRIS -hankkeen ja Kansantaiteenkeskuksen yhteistyössä tarjoama maksuton etätyötila. Lisätietoja P-IRIS Keski-Pohjanmaan kotisivuilta.